Massage

Beauty- en Spa Wellness biedt u verschillende massages aan:


Rug-, nek- en schoudermassage

Bij de rug-, nek- en schoudermassage wordt van tevoren overlegd wat voor soort massage u wilt. U kunt kiezen uit een ontspannende massage of een deep-tissue massage. Bij de ontspannende massage wordt voornamelijk gewerkt met strijkingen en knedingen, bij de deep-tissue massage wordt er dieper op de spieren gewerkt. Hierbij worden ook knopen en stijve spieren aangepakt. Een combinatie van beide is ook mogelijk.


Handmassage

Deze laagdrempelige massage van de handen is een leuke manier om kennis te maken als je nog nooit een massage gehad hebt. Bij deze de handmassage kun je je kleding aanhouden, neem je relaxt plaats op een stoel en dan kan je genieten van deze massage. Net als bij andere massages gebruik ik bij de handmassage ook olie. Omdat er veel zenuwen en spieren in de hand zitten is dit een effectieve behandeling om de spanningen hier uit weg te nemen. De ontspanning werkt bovendien door naar de rest van het lichaam.


Hoofdmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. Wist je trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor je haar?


Hot stone massage

Hot stone massage is precies zoals de naam duidt: masseren met warme stenen. Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De Hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren heen gladgepolijst zijn. De stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium, waardoor deze goed warmte kunnen opslaan, en geleidelijk aan weer afgeven. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter. Voor de behandeling worden de stenen opgewarmd tot 40 à 50°C. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. De massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Deze massage zorgt ervoor dat u volkomen ontspannen en met een zeer voldaan gevoel terug naar huis gaat.

Deze massage is geschikt voor mensen met:

 • Behoefte aan totale ontspanning
 • Spier- en/of zenuwpijnen
 • Fybromialgie
 • Stress
 • Gewrichtsproblemen
 • Slechte doorbloeding
 • Rug- en/of nekklachten

2 Persoons Jacuzzi

Onze 2 persoons Jacuzzi masseert uw lichaam met diverse waterstralen en bubbels die van alle kanten komen. De massagestralen aan de zijkanten laten je lichaam heerlijk ontspannen. Door het warme water en de rustgevende oliën komt u helemaal tot rust. Deze vorm van massage is op basis van het therapeutisch gebruik van warm water. Het helpt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verhogen, en spierpijn te verlichten. Daarnaast heelt het verwondingen van zacht weefsel veroorzaakt door lage rugpijn, artritis, chronische en acute pijn, nekletsel en sportblessures.


Vibrosaun

De Vibrosaun geeft je een diepe massage door lichte trillingen. De instelbare temperatuur (55-75°C) heeft een zeer ontspannende werking op de spieren en de gewrichten. Er gaat als het ware een knop om in de hersenen. De Vibrosaun duurt 30 minuten. Met rustpauze en douchen erbij, duurt de behandeling ongeveer een uur.

Voordelen Vibrosaun:

 • Verlichting bij spier- en gewrichtsklachten
 • Versnelt herstel na lichamelijke inspanning
 • Verbetert de doorbloeding
 • Helpt bij afslanken
 • Versnelt verwijderen van gifstoffen
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Zorgt voor totale ontspanning

Niet geschikt voor mensen met:

 • Hartklachten
 • Extreem hoge of lage bloeddruk
 • Lever- en nierstoornissen
 • Koorts
 • Zwangerschap of herstellend na een zwangerschap

RAADPLEEG BIJ TWIJFEL ALTIJD UW ARTS


Sportmassage

Sportmassage is niet alleen goed voor sporters! Op allerlei verschillende manieren kunt u te veel, of te intensief of op een verkeerde manier bewegen; Ook tijdens uw werk of bij het doen van het huishouden. Dit kan spierpijn tot gevolg hebben, doordat afvalstoffen zich ophopen. Wanneer u uw lichaam hier niet voldoende van laat herstellen, kunnen overbelasting en blessure het gevolg zijn. En een blessure vergt vaak lange tijd om volledig te herstellen. Bovendien blijft het vaak een zwakke plek, die makkelijk kan terugkomen.

Wanneer sportmassage? Sportmassage is goed voor het lichaam, zowel voor, als na een inspanning. Die inspanning hoeft dus niet alleen geleverd te worden door sport, maar deze kan ook door dagelijkse bezigheden geleverd worden. Heeft u al een tijdje last van een blessure laat je dan nu masseren door onze ervaren masseur Anton Schulte. Hij is een erkend NOC*NSF sportmasseur, en tevens gespecialiseerd in blessure preventie. Hij is altijd vriendelijk en geeft je goeie tips om blessures te voorkomen of hoe om te gaan met een blessure. Personal coaching is op aanvraag ook mogelijk.


Gediplomeerde en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd zodat wij de beste verzorging kunnen bieden.