Face & Body

De salonbehandelingen zijn ontwikkeld om uw mooie huid op een ontspannende manier te regenereren en om uw emoties te harmoniseren. U merkt meteen een verbetering van uw huid. De 2B biopeeling producten waarmee wordt gewerkt, zijn 100% natuurlijk. De 2B biopeeling vernieuwt uw huid. Het heeft een vernieuwende en helende werking, en pakt op innovatieve wijze de onvolkomenheden van de huid aan. Tekenen van veroudering verdwijnen, de huid vernieuwt, en de teint licht op.


Laserbehandelingen

Wij bieden diverse laserbehandelingen aan door onze professionele en gecertificeerde medewerkers. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Carbon laser behandeling voor huidverbetering
  • Tatoeages verwijderen met laser
  • Schimmelnagels behandelen met laser
  • Spataderen behandelen met laser

Laser Carbon Peeling:

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden laseren gebeurt er niks.

De carbon deeltjes zetten het laserlicht-energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!


Tatoeages verwijderen:

Uiteraard is het wel heel belangrijk om je goed te laten informeren over je tattoo verwijderen m.b.v. een laser. Tijdens het verwijderen van je tattoo wordt er door de laser een lichtbundel gericht op je tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is je tattoo verwijderd.


Schimmelnagels behandelen:

Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. De celstructuur van de schimmel raakt bij een temperatuur van 45 graden permanent beschadigd, waardoor de schimmel afsterft en uitbreiding van de infectie effectief wordt stopgezet.

De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling met de Nd:YAG-laser. Klinische studies tonen aan dat deze laserbehandeling bij meer dan 50% van de patiënten een aanhoudende verbetering geeft. Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. De laser verhit alleen de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd. Deze warmte is voelbaar maar goed te verdragen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.


Spataderen behandelen:

De endoveneuze lasertherapie (EVLT) of laserbehandeling (EVLB) is een belangrijke vooruitgang op het gebied van spataderbehandelingen en kan worden beschouwd als een perfect alternatief voor het traditionele strippen. Het is met spataderen laseren namelijk mogelijk om de ader te behandelen zonder de lies te openen (of om de ader uit het been te trekken). Met behulp van een echografie tekenen we de te verwijderen ader op het been. Via een naaldpunctie en soms via een kleine incisie (meestal ter hoogte van de knie) brengt de arts een glasvezeldraad in het bloedvat aan. Met behulp van laserenergie schroeit hij het bloedvat dicht. Dit heeft geen gevolgen voor de doorbloeding in de benen. Integendeel, nu de zieke ader uitgesloten is zal het terugstromende bloed opnieuw de oorspronkelijke weg via het diep gelegen aderstelsel nemen, richting het hart. Het lichaam breekt de restanten van het dichtgemaakte bloedvat af en ruimt het op.