Verzorging

Gezichtsbehandeling

Onze gezichtsbehandelingen zijn beschikbaar in 30 en 60 minuten behandelingen. Tijdens de gezichtsbehandeling richten wij ons op verschillende aspecten van de huid. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling maken we eerst een analyse van uw huid. Hierbij kijken we naar huidtype, huidconditie en welke producten hier het beste op aansluiten. Er wordt gestart met een oppervlaktereiniging. Dit zorgt ervoor dat het vuil van buitenaf wordt verwijderd. Dat kunnen make-up resten zijn, maar ook de invloeden van het milieu. Hierna zullen wij de huid dieper reinigen door middel van een peeling in combinatie met een stoomapparaat. Hierna zullen we de onzuiverheden verwijderen, waarna een heerlijke ontspannende massage van het gezicht, hals en decolleté volgt. Om de huid goed te voeden wordt er een masker aangebracht. En als afsluiting brengen we dag- of nachtcrème aan. Na de gezichtsbehandeling zult u zich weer helemaal fris en als herboren voelen.

Make-up & Visagie[1]

Make-up kent meerdere functies en toepassingen. In het algemeen stimuleert make-up de jeugdigheid en de gezondheid van de huid. Tot op een bepaalde hoogte camoufleert make-up ook vermoeidheidsverschijnselen. Belangrijke technieken hierbij zijn het verhullen of het accentueren van bepaaldeeigenschappen van het gezicht. Make-up is mede afhankelijk van de heersende mode. Make-up wordt door visagisten gebruikt bij toneel, televisie en film. De belangrijkste reden hiervoor is om de effecten van het felle licht te compenseren, vooral door het gebruik van poeder. Poeder zorgt er voor dat de huid er niet meer glimmend uit ziet. De menselijke huid is namelijk van nature vettig en reflecteert licht. Daarnaast wordt hier ook de grime ingezet om de kunst van de visuele transformatie uit te voeren. Een make-up advies wordt voor u op maat gemaakt. Alles wordt in overleg gedaan. U krijgt tijdens de behandeling mooi make-up opgebracht. Dit zal stap voor stap uitgelegd worden.

Make-up & Visagie

Waxen

Waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een roller, het te laten stollen en deze vervolgens er af te trekken. Deze ontharingsmethode kan iets pijnlijk zijn. Echter proberen wij het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Het voordeel van waxen ten opzichte van andere ontharingstechnieken is dat de haartjes met wortel en al worden verwijderd. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes pas weer terug, maar dan zijn ze zachter en dunner dan voorheen.

Lichaamspeeling

Lichaamspeeling laat uw huid weer stralen, stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen. Een lichaamspeeling wordt met effleurages (strijkingen) uitgevoerd en is zeer ontspannend om te ondergaan. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt gereinigd. Nadat u hebt gedouched, wordt u nabehandeld met een verzorgende bodymilk en voelt uw huid glad en zijdezacht aan. De lichaamspeeling is de perfecte basis voor vervolgbehandelingen en voor een egaal gebruinde huid in de zomer of tijdens een zonnekuur.

Scrubbehandeling

De scrubbehandeling is vooral voor droge en schilferige huid. Zeezout pelt de oppervlakte van de huid af en verwijdert dode huidcellen. De opwekkende en versterkende werking van rozemarijn stimuleert de bloedsomloop. Na de scrubbehandeling kunnen wij nabehandelen met een vocht inbrengende huidlotion.

Pakking

De pakkingen zijn niet alleen ontgiftend en verstevigend, maar bevatten ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben op het afslanken, het tegengaan van cellulitis en het verstevigen van de huid. De warme pakkingen worden over uw gehele lichaam aangebracht. Onder invloed van de aangename warmte, doen de pakkingen gedurende 20 minuten hun werk. De pakking remineraliseert en revitaliseert, zodat u zich weer energiek voelt. Het is de perfecte lichaamspakking bij seizoenswisselingen, maar ook na een periode van stress, ziekte of vermoeidheid. Voor een totale ontspanning en reiniging van het lichaam, neemt u 1 van de 2 pakkingen. Het hoofdbestanddeel van de pakkingen zijn alg of chocolade. De warmtedeken zorgt ervoor dat de substantie opwarmt. Dit zal zeer aangenaam aanvoelen.

Parafine handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Het geeft een voelbare vermindering van zwelling in spieren en ontstoken gewrichten. en het vertraagt het verouderingsproces van uw handen. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Mani-/Pedicure[1]

De huid wordt verzorgd en ontspannen door middel van een warme vochtige handdoek en vocht regulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achteren geduwd en eventueel overtollige velletjes worden verwijderd. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. Naar keuze kan er een mooie kleur op de nagels worden aangebracht. Wij bieden ook medische pedicure behandeling[2].

Gellak of gelnagels

Gellak is een combinatie tussen nagellak en gelnagels. Het is een lak die wij laten uitharden onder een UV-lamp waardoor de nagels na de behandeling gelijk droog zijn. Het blijft ongeveer 2 tot 3 weken mooi zitten en de lak behoudt zijn glans. De nagels worden eerst mooi in vorm gevijld en ontvet, zodat de lak goed hecht. Hierna wordt een basislaag aangebracht, gevolgd door 2 of 3 lagen van kleurlak. Dit wordt daarna afgewerkt met een toplaag voor optimale glans en stevigheid. Na het aanbrengen van elke laag moet deze worden uitgehard onder de UV-lamp. Het verwijderen gaat gemakkelijk en snel. Dit kunt u bij ons laten doen of zelf thuis doen. Vraag hierover wel advies aan onze schoonheidsspecialistes.

De gelnagels zijn wat ingewikkelder. Uw nagels worden eerst ontvet, in vorm gevijlt, de nagelriem wordt naar achteren geduwd en de overtollige velletjes worden verwijderd. Daarna worden tips op uw natuurlijke nagel aangebracht, waarnaar de gel lagen volgen. Deze worden uitgehard onder de UV-lamp. Naar keuze kan daarna een mooie kleur op de nagels worden aangebracht.

Zonnebank

Een zonnebank is een elektrisch apparaat met een aantal UV-lampen. Deze lampen bootsen het zonlicht na. Daardoor kan men binnenshuis bruinen. De zonnebank bestaat uit twee gebogen panelen. Men gaat op het onderste paneel liggen en trekt het bovenste naar zich toe. De zonnebank is voorzien van een timer, waarmee de te zonnen tijd wordt ingesteld.

 

[1]Deze diensten kunnen wij alleen verzorgen op afspraak met wachttijd van een week.
[2]Voor diabetes patiënten: de meeste zorgverzekeringen vergoeden deze behandeling geheel of gedeeltelijk.

 

RESERVEER NU