Massage

Wij bieden u de volgende soorten massages aan:

Thaise massage

Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Daar waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan, en versterken ze elkaar. Waardoor u zich na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen voelt. Thaise massage werkt perfect ter preventie van vele klachten. Vanuit meditatie strekt en masseert de masseur in vloeiende, doorgaande bewegingen. De massage gebeurt over de kleding heen, waarbij men op een dikke mat op de grond ligt – een van de geheimen van een goede Thaise massage.

Rug, nek en schouder massage

Bij de rug-, nek- en schoudermassage wordt van tevoren overlegd wat voor soort massage u wilt. U kunt kiezen uit een ontspannende massage of een deep-tissue massage. Bij de ontspannende massage wordt voornamelijk gewerkt met strijkingen en knedingen, bij de deep-tissue massage wordt er dieper op de spieren gewerkt. Hierbij worden ook knopen en stijve spieren aangepakt. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Hot stone massage

Hot stone massage is precies zoals de naam duidt: masseren met warme stenen. Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De Hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren heen gladgepolijst zijn. De stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium, waardoor deze goed warmte kunnen opslaan, en geleidelijk aan weer afgeven. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter. Voor de behandeling worden de stenen opgewarmd tot 40 à 50°C. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. De massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Deze massage zorgt ervoor dat u volkomen ontspannen en met een zeer voldaan gevoel terug naar huis gaat.

Deze massage is geschikt voor mensen met:

 • Behoefte aan totale ontspanning
 • Spier- en/of zenuwpijnen
 • Fybromialgie
 • Stress
 • Gewrichtsproblemen
 • Slechte doorbloeding
 • Rug- en/of nekklachten
Hot stone massage

Hydromassagebad

Een hydromassage masseert uw lichaam met diverse waterstralen die van alle kanten komen. De massagestralen aan de zijkanten laten je lichaam heerlijk ontspannen. Door het warme water en de rustgevende oliën komt u helemaal tot rust. Hydromassage is een vorm van massage op basis van het therapeutisch gebruik van warm water. Hydromassage helpt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verhogen, en spierpijn te verlichten. Hydromassage heelt verwondingen van zacht weefsel veroorzaakt door lage rugpijn, artritis, chronische en acute pijn, nekletsel en sportblessures.

Hydromassagebad

Kruidenstempel massage

Geniet van een weldadige kruidenstempelmassage en ervaar de ontspanning van warme kruidenstempels. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest. De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden, zorgen voor dit dubbele effect.

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt
Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen, maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten, omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Kruidenstempel massage

Oriental oil massage

Een ontspanningsmassage is een massage voor het hele lichaam. Deze full-body massage zorgt voor totale ontspanning van de huid. De masseur gebruikt heerlijke massageolie, wat u doet ontspannen en tevens verzorgend is voor de huid. Er wordt voornamelijk gewerkt met effleurages (strijkingen) en knedingen. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel van de huid, waardoor u zich ontspannen voelt. Door regelmatig een ontspanningsmassage te nemen, worden de afvalstoffen goed afgevoerd. Dit voorkomt stress.

Vibrosaun

De Vibrosaun geeft je een diepe massage door lichte trillingen. De instelbare temperatuur (55-75°C) heeft een zeer ontspannende werking op de spieren en de gewrichten. Er gaat als het ware een knop om in de hersenen. De Vibrosaun duurt 30 minuten. Met rustpauze en douchen erbij, duurt de behandeling ongeveer een uur.

Voordelen Vibrosaun:

 • Verlichting bij spier- en gewrichtsklachten
 • Versnelt herstel na lichamelijke inspanning
 • Verbetert de doorbloeding
 • Helpt bij afslanken
 • Versnelt verwijderen van gifstoffen
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Zorgt voor totale ontspanning

Niet geschikt voor mensen met:

 • Hartklachten
 • Extreem hoge of lage bloeddruk
 • Lever- en nierstoornissen
 • Koorts
 • Zwangerschap of herstellend na een zwangerschap
Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.
Vibrosaun

Sportmassage

Sportmassage is niet alleen goed voor sporters! Op allerlei verschillende manieren kunt u te veel, of te intensief of op een verkeerde manier bewegen; Ook tijdens uw werk of bij het doen van het huishouden. Dit kan spierpijn tot gevolg hebben, doordat afvalstoffen zich ophopen. Wanneer u uw lichaam hier niet voldoende van laat herstellen, kunnen overbelasting en blessure het gevolg zijn. En een blessure vergt vaak lange tijd om volledig te herstellen. Bovendien blijft het vaak een zwakke plek, die makkelijk kan terugkomen.

Wanneer sportmassage? Sportmassage is goed voor het lichaam, zowel voor, als na een inspanning. Die inspanning hoeft dus niet alleen geleverd te worden door sport, maar deze kan ook door dagelijkse bezigheden geleverd worden. Heeft u al een tijdje last van een blessure laat je dan nu masseren door onze ervaren masseur Anton Schulte. Hij is een erkend NOC*NSF sportmasseur, en tevens gespecialiseerd in blessure preventie. Hij is altijd vriendelijk en geeft je goeie tips om blessures te voorkomen of hoe om te gaan met een blessure. Personal coaching is op aanvraag ook mogelijk.

Sportmassage

 

RESERVEER NU