Recensies

Onze Wellness medewerkers zijn   lief, krachtig en energiek en staan u graag van dienst. Onze behandelingen zijn liefdevol en ontspannen. Ons coaching traject is een uitdaging voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen via zijn eigen lijf / meer in contact met zichzelf wil komen te staan. Onze medewerkers helpen u met  accepterende, begripvolle en liefdevolle houding door uw eigen remmingen en blokkades heen in een veilige omgeving.
Marloes

Dankjewel Peggy, mijn huid wordt heel mooi en ik ben gelukkig dat ik bij jou geweest .❤🍓☘🌷💖💞💚🍎🍏💝🌿🎁🌷💋💃🏻
Shalaa

Peggy gaat met volle aandacht en liefde aan het werk met je lichaam en geest. Ik ben niet vaak in zo’n diepe ontspanning terecht gekomen, als op haar massagetafel. Ook gebruikt ze heerlijke huidproducten, die nog meer ontspanning geven. Ik was zeker dat ze in 1 behandeling mijn hele gezicht gefacelift had en ik rimpelvrij naar buiten liep! Had echt even nodig om weer in de bewoonde wereld terug te keren, en vergat zelfs mijn halskettinkje, die ik altijd draag. Ga hem morgen ophalen. Iedereen zou zichzelf dit cadeau moeten gunnen, het resultaat is onbetaalbaar en schenkt misschien wel een jaar langer leven. Veel succes Peggy, je verdient het dubbel en dwars en ik kom zeker terug en zal veel reclame voor je maken!
Helen

De uitgebreide gezichtsbehandeling van Peggy Sloote is fantastisch! Peggy neemt alle tijd, is heel zorgzaam en zeer vakkundig in haar werk! Ik kwam helemaal ontspannen de salon uit en heb nog dagenlang nagenoten. Mijn huid heeft een echte boost gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sara

Top ervaring gehad. Goede gezichtsbehandeling en massage gehad. Het leek wel als of ze magische handen heeft. Ik was helemaal tot rust gekomen. Dit zou je eigenlijk iedere maand voor jezelf als vrouw moeten doen. Dat is ook wat ik ga doen!
Mary

Het hotel had ik gekozen voor zwembad en sauna. Zo kwam ik terecht in de wellness. De serene sfeer proefde naar meer. Zo besloot ik om mijn vakantie af te sluiten met een massage en een gezichtsbehandeling bij Peggy. Gewoon SUPER en echt een aanrader dus.
Ik ging volledig ZEN naar huis.
Het is pas sinds kort dat zij hier de scepter zwaait maar dat doet ze met veel passie en liefde.
Elly

De behandeling van Peggy Sloote was geweldige ervaring. De producten voor mijn huid voelde direct beter aan. En ik heb nieuwe afspraken gemaakt. Ik heb last van ingegroeide haartjes, en Peggy weet het op de juiste manier het aan te pakken.
Fer

Top service! We hebben genoten,

Mireilla

Vandaag geweest heerlijke middag gehad.
Heerlijk gezwommen,sauna’s en een ontspan bad genomen.
De chocolade pakking was ook erg lekker.
Heel zorgzaam en lief personeel.
Koffie,thee enzo verkrijgbaar en de hele dag gratis water met fruit of munt.
Kom zeker binnenkort.

Gr Joan

Wat een beleving Peggy. Ik voelde me zo relaxed!!
Het was echt geweldig!
Kom volgende week met me zus�

Astrid

Heerlijke, liefdevolle en weldadige avond met Peggy Sloote bij Wellness Spaarnwoude gisteren. Massage, zwemmen, diverse chakra-thee, sauna en alle ruimte en rust buiten.

Marcel

heerlijke middag gehad! De gezichtsbehandeling was erg ontspannen en fijn. De make-up prachtig!!! heel erg bedankt voor vandaag!!

Marieke van der Wel

Boek nu