Halen & Brengen

Voor een interessante prijs halen wij u op en brengen wij u weer veilig thuis. Haarlem €15 Retour

Spa & Wellness Spaarnwoude

boek nu makkelijk en snel!

Spa & Wellness Spaarnwoude in nieuwe stijl geopend vanaf 14 januari met gewijzigde openingstijden.

 

Visie

Inner & Outer Beauty staan voor: De balans gaan vinden tussen mooi van binnen en van buiten, en vanuit daar weer bewust met uw leven om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat het innerlijke niet zonder het uiterlijke kan. Dat ons lichaam en geest met elkaar verbonden is. Als u de balans vindt tussen het innerlijke en uiterlijke, dan bent u geneigd meer uit het leven te halen. Daarom is een me-time ontzettend belangrijk. Even de tijd voor uzelf.

Huisregels

In de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huren. Voor €4,95 verhuren wij badjassen en voor €2,95 verhuren wij handdoeken (borg verplicht). In het zwembad is het dragen van zwemkleding verplicht.

Waardevolle spullen kunnen worden achtergelaten in lockers (borg verplicht) .Geen grote tassen in de sauna.  Beauty & Spa Wellness te Spaarnwoude kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vermissing of diefstal.

Bij het niet tijdig, oftewel 24 uur van tevoren, uw afspraak te annuleren, wijzigen of te verzetten zijn wij genoodzaakt 50% van uw totale arrangement of behandelingen in rekening te brengen.

Kinderen vanaf 12 jaar mogen meekomen onder begeleiding van een volwassene.

Om alle gasten optimaal te laten ontspannen, dienen de meeste faciliteiten in rust en stilte gebruikt te worden.

Wij wensen u een fijne wellness ervaring bij Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude.

Boek nu