Welkom

Nieuws

Met trots kunnen wij u melden dat per 26 augustus Peggy Sloote (39) ons team komt versterken. Zij zal het belangrijkste aanspreekpunt zijn voor onze bestaande en nieuwe cliënten, en zorgdragen voor hoogwaardige behandelingen en een fijne belevenis. Peggy is een volleerde schoonheidsspecialiste met een ruime ervaring. Zij kan u bruikbare adviezen geven over behandeling van uw huidtype en zij is een zeer bekwame visagiste. Ook ontharen is mogelijk; vraag naar haar advies. Maak een afspraak om haar bekwaamheden te ontdekken.
 

Mijn naam is Peggy Sloote en ik ben beauty-expert op het gebied van huid, lichaam en geest. Via de door ons speciaal ontwikkelde beautybehandelingen, zal ik u een aangenaam gevoel geven bij onze Beauty & Spa Wellness te Spaarnwoude. Na jaren gewerkt te hebben in de cosmetica en entertainment wereld, o.a. één van de Divas of Magic van Hans Klok, ben ik overgestapt naar deze formule. Het combineren van innerlijke schoonheid met uiterlijke verzorging.
 

Visie

Inner & Outer Beauty staan voor: De balans gaan vinden tussen mooi van binnen en van buiten, en vanuit daar weer bewust met uw leven om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat het innerlijke niet zonder het uiterlijke kan. Dat ons lichaam en geest met elkaar verbonden is. Als u de balans vindt tussen het innerlijke en uiterlijke, dan bent u geneigd meer uit het leven te halen. Daarom is een me-time ontzettend belangrijk. Even de tijd voor uzelf. De balans weer vinden tussen lichaam en geest, waarna u weer bewust, gezond, geïnspireerd en krachtig bent wanneer u ons verlaat. Wij zijn er om u dichter bij uw gevoel te brengen, en u te laten ontspannen en genieten via onze speciale wellness combinatiebehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over uzelf. Waardoor u bewustere keuzes kunt maken en een geïnspireerd leven kan leiden.
 

Wat bieden wij?

Verschillende combinatie-beautybehandelingen, arrangementen, weekend arrangementen, kuren, abonnementen, 2B biopeeling, 100% vegan make-up, voedingsadviezen, manicure, voetverzorging, Bodysugaring, massages, Reiki, Readings, coaching, workshops (Mastermind trainingen) en events.

* Finse sauna (ruimte voor 10 personen)
* Turks stoombad (ruimte voor 12 personen)
* Infrarood sauna (ruimte voor 2 personen)
* Zwembad 6,25 x 12,50 meter, 31°C
* 2 heerlijke terrassen voor zonaanbidders en saunabezoekers
* 8 ruime behandelkamers, waarvan 4 met uitzicht op het water
* Kledinglockers aanwezig
* Voor onervaren saunabezoekers goede begeleiding
* Een geïnspireerde intakegesprek van 15 min
* Wij hebben een uniek loyaliteitsprogramma, waarmee u in no-time punten verdiend voor een cadeau
* Gratis parkeerplaatsen
* Uitstekende Wi-Fi aanwezig
* Uitstekende lunch mogelijkheden, heerlijke koffie, thee of verse smoothies
 

Wat maakt Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude zo bijzonder?

De salonbehandelingen zijn ontwikkeld om uw mooie huid op een ontspannende manier te regenereren en om uw emoties te harmoniseren. U merkt meteen resultaat op de huidverbetering van uw huid. De 2B biopeeling producten waarmee wordt gewerkt zijn 100% natuurlijk. De 2B biopeeling vernieuwt uw huid. Het heeft een vernieuwde en helende werking, en pakt op innovatieve wijze de onvolkomenheden van de huid aan. Tekenen van veroudering verdwijnen, de huid vernieuwt, en de teint licht op.
 

Herkent u uzelf hierin?

Bent u een gepassioneerde vrouw?
Zou u meer ontspanning in uw lichaam willen ervaren?
Zou u een stralende huid willen hebben of willen behouden?
Heeft u last van onzuiverheden, acne en grove poriën?
Heeft u last van pigmentvlekken?
Wilt u fijne lijntjes of rimpels vervagen?
Heeft u last van vermoeidheid?
Slaapt u onrustig?
Bent u toe om uw leven anders in te delen?
Zou u meer balans willen tussen uw innerlijke en uiterlijke?

Ja, ik wil mij aanmelden voor een gratis geïnspireerde intake gesprek van 15 min.

RESERVEER NU

 

Huisregels

In de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huren. Voor €5,50 verhuren wij badjassen (borg verplicht).

Waardevolle spullen kunnen worden achtergelaten in lockers. Beauty & Spa Wellness te Spaarnwoude kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vermissing of diefstal.

Bij het niet tijdig, oftewel 24 uur van tevoren, uw afspraak te annuleren, wijzigen of te verzetten zijn wij genoodzaakt 50% van uw totale arrangement of behandelingen in rekening te brengen.

Om alle gasten optimaal te laten ontspannen, dienen de meeste faciliteiten in rust en stilte gebruikt te worden.

Wij wensen u een fijne wellness ervaring bij Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude.