Mijn naam is Peggy Sloote en ik ben beauty-expert op het gebied van huid, lichaam en geest. Via de door ons speciaal ontwikkelde beautybehandelingen, zal ik u een aangenaam gevoel geven bij onze Beauty & Spa Wellness te Spaarnwoude. Na jaren gewerkt te hebben in de cosmetica en entertainment wereld, o.a. één van de Divas of Magic van Hans Klok, ben ik overgestapt naar deze formule. Het combineren van innerlijke schoonheid met uiterlijke verzorging.

Visie

Inner & Outer Beauty staan voor: De balans gaan vinden tussen mooi van binnen en van buiten, en vanuit daar weer bewust met uw leven om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat het innerlijke niet zonder het uiterlijke kan. Dat ons lichaam en geest met elkaar verbonden is. Als u de balans vindt tussen het innerlijke en uiterlijke, dan bent u geneigd meer uit het leven te halen. Daarom is een me-time ontzettend belangrijk. Even de tijd voor uzelf. De balans weer vinden tussen lichaam en geest, waarna u weer bewust, gezond, geïnspireerd en krachtig bent wanneer u ons verlaat. Wij zijn er om u dichter bij uw gevoel te brengen, en u te laten ontspannen en genieten via onze speciale wellness combinatiebehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over uzelf. Waardoor u bewustere keuzes kunt maken en een geïnspireerd leven kan leiden.

 

Huisregels

In de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huren. Voor €5,50 verhuren wij badjassen en voor €3,50 verhuren wij handdoeken (borg verplicht). In het zwembad is het dragen van zwemkleding verplicht.

Waardevolle spullen kunnen worden achtergelaten in lockers (borg verplicht) .Geen grote tassen in de sauna.  Beauty & Spa Wellness te Spaarnwoude kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vermissing of diefstal.

Bij het niet tijdig, oftewel 24 uur van tevoren, uw afspraak te annuleren, wijzigen of te verzetten zijn wij genoodzaakt 50% van uw totale arrangement of behandelingen in rekening te brengen.

Kinderen vanaf 12 jaar mogen meekomen onder begeleiding van een volwassene.

Om alle gasten optimaal te laten ontspannen, dienen de meeste faciliteiten in rust en stilte gebruikt te worden.

Wij wensen u een fijne wellness ervaring bij Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude.

Boek nu